Kunder

Ord från några samarbetspartners.

ABB

Vi tillverkar komplicerade elektromekaniska produkter och har använt 3D animeringar under ett flertal år. Detta för att skapa ett bestående positivt intryck hos våra kunder för att på så sätt förstärka kundvärden och öka den tekniska förståelsen vid personliga möten, föreläsningar, mässor etc

Det material som tagits fram och kontinuerligt förfinats av Graphics är idag utan tvekan det bästa som finns i vår bransch.
Vi är mycket nöjda med såväl resultaten som samarbetet under projektens genomförande.

Lars Jonsson, Senior Technical Specialist, ABB AB

Ninetech

“Vi samarbetar med Graphics i olika webbprojekt där kunden ställer höga kvalitetskrav på den visuella framställningen. Ofta handlar det om väldigt komplexa processer och produkter, ibland om “reklamstuk”.

Graphics är en grymt trevlig och professionell partner som hjälper oss att ta fram bra lösningar för våra webbkunder. Det är alltid ett nöje att samarbeta och jag ser fram emot kommande uppdrag där vi drar nytta av Graphics kunskaper inom 3D-visualisering.”

Jonas Aronsson, Affärsansvarig, Ninetech


Uddeholm

“Uddeholm samarbetar med Graphics sedan många år, bland annat när det gäller illustrationer och animeringar av såväl våra processflöden som maskiner och produkter. Vi ser Graphics som en seriös och professionell samarbetspartner med stort kunnande inom sitt verksamhetsområde. Att på ett begripligt sätt illustrera komplicerade flöden eller produkter är en svår konst, men som Graphics gör oerhört bra”

Boo Rundqvist, Communication Director, Uddeholms AB