Om Graphics

Mitt jobb handlar om att visa hur saker och ting ser ut, men också om hur de fungerar inuti. Genom 3D-visualisering, tekniska illustrationer och animationer förklarar jag komplexa konstruktioner och placerar enskilda produkter i större sammanhang. Det kan handla om att synliggöra sådant som inte går att se med blotta ögat, att visa en process i detalj eller att sätta samman delar till en helhet.. Bland mina kunder finns ledande industri- och tillverkningsföretag och jag samarbetar med flera reklam- och kommunikationsbyråer. Efter 20 år som 3D-illustratör har jag lärt mig att hela tiden hitta kreativa lösningar för att utveckla och stärka varumärken, tjänster och produkter.

Hör gärna av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa just dig!

// Björn Nilsson

Uddeholm

"Vi tillverkar verktygsstål som används av Uddeholms kunder världen över. Vi har använt Graphics under många år för att illustrera och åskådliggöra komplexa verktyg och slutprodukter i utmanande miljöer. Dessa bilder och 3D animeringar används vid kundmöten, föreläsningar och seminarier för att skapa en ökad förståelse för Uddeholm produkter. Graphics besitter en unik kompetens och förståelse för Uddeholms produkter."

Robert Gustafsson
Brand and Communication Manager - Uddeholm

Uddeholm

"Uddeholm produces the most advanced and high-quality tool steels in the world and because of this, you will often find our tool steel used in the most complicated and cutting edge tools, dies and components. Sometimes these dies and tools can be very hard to visualize but using high-quality 3D images from Graphics we have been able to convey this complexity with the simple power of an illustration. These unique engineering pictures are more like the artwork you would find in a gallery but this high quality means we are able to use them in our global brochures, presentation slides and other marketing materials."

Richard Oliver
Product Manager Hot Work – Uddeholm

CEJN

"CEJN:s snabbkopplingar och övriga produkter användas för olika medier och applikationer inom många affärssegment världen över. Oftast är CEJN:s produkter placerade i en tekniskt avancerad miljö och kan vara svåra att upptäcka. För att på ett pedagogiskt, inspirerande, tilltalande och tekniskt korrekt sätt åskådliggöra CEJN:s lösningar använder vi oss av Graphics i Karlstad."

Jonas Åslund
Chef Marknadskommunikation, CEJN Group

ABB

"Vi tillverkar komplicerade elektromekaniska produkter och har använt 3D animeringar under ett flertal år. Detta för att skapa ett bestående positivt intryck hos våra kunder för att på så sätt förstärka kundvärden och öka den tekniska förståelsen vid personliga möten, föreläsningar, mässor etc. Det material som tagits fram och kontinuerligt förfinats av Graphics är idag utan tvekan det bästa som finns i vår bransch. Vi är mycket nöjda med såväl resultaten som samarbetet under projektens genomförande."

Lars Jonsson
Senior Technical Specialist, ABB AB

CTC

"CTC tillverkar och marknadsför värmepumpar som installeras över hela världen. Vi använder Graphics sedan många år för att ha riktigt snygga produktbilder, hemmiljöer och 3D animeringar som fungerar i alla sammanhang. Högupplösta genomskärningsbilder använder vi i olika trycksaker och folierade i full skala på produkten vid mässor och kundträffar. Graphics besitter en hög kompetens och har en teknisk kunskap som lämpar sig väl för CTC’s produkter."

Maria Salomonsson
Dokument- och bildansvarig, CTC.